ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτος τελικός στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Κυριακή (19/3), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται στις 14:00 (YouTube/OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τον πρώτο τελικό της Α1. Τα κορίτσια του Θρύλου, που μετά την εξασφάλιση της κορυφής στην κανονική διάρκεια έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θέλουν να νικήσουν τις «πράσινες» στο ΣΕΦ και να «μπουν» νικηφόρα στην τελική φάση, στο δρόμο για το έβδομο τους πρωτάθλημα. Μετά τα ματς της κανονικής περιόδου, οι «ερυθρόλευκες» ξεκινούν τη σειρά με τον Παναθηναϊκό από το 1-1 και θέλουν τρεις νίκες στους τελικούς, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Αύριο, ξεκινάμε τη σειρά των τελικών και τη προσπάθεια να κατακτήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά, να δείξουμε στον αντίπαλο από την αρχή την αποφασιστικότητα μας και να διεκδικήσουμε κάθε κατοχή αμυντικά ή επιθετικά. Πνευματικά, είμαστε έτοιμοι. Και θα το δείξουμε και αγωνιστικά, με την ώθηση του κόσμου».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμες για μια μάχη που, όπως ξέρουμε, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών μας, σε συνδυασμό με την καρδιά και το πάθος που έχουμε, θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο μας να μας στηρίξει, αύριο, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, στις 14:00 το μεσημέρι».