ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Σου είμαστε ευγνώμονες, εις το επανιδείν!

Είναι στιγμές, που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές...

Είναι στιγμές, που τα συναισθήματα εκρήγνυνται...

Είναι στιγμές, που η αλήθεια μοιάζει ψέμα...

Είναι στιγμές, είναι χαρές...

Θόδωρε. Κόουτς. Φίλε.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται απέναντί σου και υποκλίνεται.

Θόδωρε. Κόουτς. Φίλε.

Γύρνα το χρόνο πίσω. Σε εκείνη την ημέρα που έσμιξαν οι δρόμοι μας. Θυμήσου τη στιγμή!

Θόδωρε. Κόουτς. Φίλε.

Δες τι πετύχαμε, νιώσε τι ζήσαμε!

Θόδωρε. Κόουτς. Φίλε.

Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για την πίστη, την αφοσίωση και την εργατικότητα που έδειξες όλο αυτό το διάστημα, καθιστώντας τον Ολυμπιακό Αυτοκράτορα της Ευρώπης.

Θόδωρε. Κόουτς. Φίλε.

Σου είμαστε ευγνώμονες. Εις το επανιδείν!

 

H δήλωση του Θοδωρή Βλάχου στο olympiacossfp.gr:

«Πολλοί υποστηρίζουν πως «κάθε αρχή και δύσκολη» αλλά το πιο δύσκολο πράγμα σε κάθε σχέση είναι το τέλος. Μετά από 11 χρόνια ως προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της καρδιάς μου. Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά η αλήθεια είναι πως φεύγω γεμάτος. Γεμάτος από αγάπη, τίτλους, χαρές και ελάχιστες άσχημες στιγμές. Στον Ολυμπιακό ως παίκτης αλλά και ως προπονητής έμαθα κάτι πολύ σημαντικό. Ότι σε αυτό τον σύλλογο δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους και στα όνειρα.

Εδώ μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και η αλήθεια είναι πως και στις τρεις θητείες μου στον σύλλογο πέτυχα όσα είχα ονειρευτεί.

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει είδωλα αλλά πάνω από όλα δημιουργεί νικητές. Σε όλα αυτά τα χρόνια είχα την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίους παίκτες και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όπως και στους στενούς μου συνεργάτες.

Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος το 2011 μου εμπιστεύθηκε τις τύχες της ομάδας. Τον άνθρωπο ο οποίος έχει μάθει να μην κάνει εκπτώσεις όταν πρόκειται για το καλό του συλλόγου.

Παρότι έχει αναλάβει το δύσκολο έργο και την ευθύνη δέκα τμημάτων, έχει αναπτύξει τα ένστικτα της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της ειλικρίνειας με τους άμεσους συνεργάτες του. Χωρίς τις γνώσεις του για κάθε άθλημα ξεχωριστά και την ικανότητα του να διαχειρίζεται με οξυδέρκεια τα προβλήματα που προκύπτουν, ενδεχομένως να μην είχαμε πετύχει συνολικά ως σύλλογος, όλα αυτά που καταφέραμε στο διάστημα που διοικεί.

Μαζί φτάσαμε και παγιώσαμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης.  Μιχάλη Κουντούρη σε ευχαριστώ για όλα. Ήσουν εκεί όταν σε χρειάστηκα, να παραμείνεις εδώ με οδηγό το όραμά σου για τον Θρύλο μας.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, γιατί είναι πάντα δίπλα στα τμήματα του συλλόγου. Με την αμέριστη βοήθεια του φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης και δημιουργήσαμε αυτοκρατορίες στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ την Θύρα 7 και όλα τα Μέλη και τους Φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο αλλά και για την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μας στήριξε στα εύκολα και στα δύσκολα και όπου και να έπαιζε η ομάδα ήταν εκεί για να φωνάξει για την  μεγάλη του αγάπη.  

Ο Ολυμπιακός σημάδεψε τη ζωή μου. Την άλλαξε. Ήρθε η ώρα όμως να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Γυρίζω πίσω το χρόνο και βλέπω πόσα πετύχαμε αλλά σαν σκέφτομαι την επόμενη ημέρα είμαι σίγουρος ότι έρχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο σεβασμός η εκτίμηση και η αγάπη που έχω εισπράξει είναι αμοιβαία!

Σας ευχαριστώ για όλα!

Θοδωρής Βλάχος».