ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Αυστρία ο Θρύλος

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στο Klagenfurt λίγο πριν τις 19:00, μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες πτήσης με ενδιάμεσο σταθμό την Βιέννη.  Οι ερυθρόλευκοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μιας και η προπόνηση τους ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00. 

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός βέβαια του Κώστα Χριστοφιδέλη ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή. Το πρωί της Τετάρτης στην τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του για την τακτική που θα ακολουθήσουν για να κερδίσουν το παιχνίδι. 

Οι Αυστριακοί θεωρούν τον αυριανό αγώνα πάρα πολύ σημαντικό μιας και όπως δήλωσε ο προπονητής της Posojilnica Aich/Dob, Bogdan Kotnik στο επίσημο website της CEV, «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα τοπ κλαμπ της Ευρώπης» και συνεχίζοντας ανέφερε «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο. Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να αδράξουν το βράδυ».

Οι Αυστριακοί φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν το Sportpark του Klagenfurt και στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν 2000 υποστηρικτές της Posojilnica Aich/Dob.