ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη «μάχη» του πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23 ρίχνεται τη Δευτέρα (19/9) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 19:00 την ΑΕΚ, στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα. Μετά την κατάκτηση του Super Cup, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα των «κιτρινόμαυρων», ώστε να μπουν με το «δεξί» στο δρόμο για την υπεράσπιση των σκήπτρων τους, του τίτλου του πρωταθλητή.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα ντέρμπι για εμάς, είναι ένα ματς που δεν κρίνει πολλά πράγματα, αλλά οι ασυνήθιστες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μας έχουν πεισμώσει. Η ΑΕΚ για άλλη μια χρονιά έχει πολύ καλή ομάδα, όμως φέτος η δική μας αφετηρία είναι διαφορετική από την περσινή. Θα βασιστούμε, λοιπόν, στην περσινή μας λογική. Την άμυνα. Και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα νέα στοιχεία μας στο παιχνίδι, τα οποία αρχίσαμε να δείχνουμε στο Super Cup  με την Πυλαία. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους, να γίνουν καλά παιχνίδια και να φανεί στο γήπεδο η άνοδος του ελληνικού πρωταθλήματος».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ. Θα αντιμετωπίσουμε μία εντελώς νέα ομάδα, σε σχέση με πέρυσι, με πολλά νέα πρόσωπα και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Έχουμε δουλέψει σωστά και με αρκετή ένταση όλη τη βδομάδα, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα παιχνίδι, που αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον και με ιδιαιτερότητες, όπως πάντα. Εύχομαι, να έχουμε μια γεμάτη αθλητική σεζόν χωρίς απρόοπτα, με υγεία σε όλους τους αθλητών των ομάδων».