ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Μπρατισλάβα το Σεπτέμβριο ο «χρυσός» Φετζιάν!

Ο  μόνιμος πρωταθλητής των ναυταθλητικών τμημάτων του συλλόγου μας, Άρης Φετζιάν μετά από καταπληκτική κούρσα των 200μ. με χρόνο 37" στο μονοθέσιο Ανδρών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καγιάκ.

Η νίκη αυτή σηματοδότησε την συμμετοχή του στους αγώνες Olympic Hopes οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην Μπρατισλάβα το Σεπτέμβρη (14-15/9) όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.

Ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο Άρης είναι ένας αποτελεσματικός αθλητής, οργανωμένος και επιτελικά αποτελεσματικός σε κάθε αγώνα που συμμετέχει. Η προσπάθεια μας με τον Άρη ξεκίνησε το 2011 του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Ο Άρης Φετζιάν με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο το οποίο με τον Ολυμπιακό μπορεί ο κάθε αθλητής υψηλών στόχων να ονειρεύεται. Θέλω να καταφέρω να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν από αγωνιστικής πλευράς και με την στήριξη της διοίκησης θα το καταφέρουμε».