ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Σαντορίνη για τον προημιτελικό με τον Α.Ο. Θήρας

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (6/4 ) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Α.Ο. Θήρας.  Η νοκ άουτ αναμέτρηση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (7/4) στις 19:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της γηπεδούχου ομάδας στο YouTube (AO ΘΗΡΑΣ ΤV).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η κλήρωση μας έφερε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα πού είναι από τα φαβορί του θεσμού και μάλιστα στην έδρα της.  Όμως όπως έχω ξαναπεί έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα κορίτσια και σε αυτά που μπορούν να καταφέρουν. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει αυτός που αύριο θα είναι καλύτερος».

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτα Ξανθοπούλου ενόψει του προημιτελικού με τον ΑΟ Θήρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής :«Συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και καλούμαστε να υπερασπιστούμε παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει , τους τόσους τίτλους αυτής της ομάδας. Έχουν αλλάξει πολλά από την αρχή της σεζόν για εμάς αλλά αυτή η ομάδα έχει προσωπικότητα και το έχει δείξει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο».

 

Video

ΑΟ ΘΗΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ)