ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο Μαρούσι, κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Κρίσιμη αποστολή στο Μαρούσι έχει τη Δευτέρα (21/3) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για την 4η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League. Μετά τη νίκη (3-0) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η «στροφή», ο Θρύλος, που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος, θέλει να κερδίσει και τους «πράσινους» στο Μαρούσι, ώστε να τους προσπεράσει, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σημαντικό ματς, για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο, αλλά νιώθουμε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό αγώνα, ακόμα κι αν κάποιοι από τους παίκτες μας δεν είναι σε 100% φυσική κατάσταση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο».

Νίκολα Μιγιαήλοβιτς: «Είναι ένα παιχνίδι… τελικός, που μετά από αυτό θα δείξει πως θα πάει το πρωτάθλημα. Το βλέπουμε σαν τελικό, παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο και πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό φέτος και να κερδίσουμε. Πιστεύω, έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε, το πιστεύουμε, έχει ανέβει η ψυχολογία μας μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ και Φοίνικα. Θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, όλοι μαζί θα τα δώσουμε όλα».