ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο ΟΑΚΑ, για τον τρίτο τελικό της Volley League!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ αγωνίζεται, το Σάββατο (6/5) στις 19:00, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, για τον τρίτο τελικό των πλέι οφ της Volley League. Τα κορίτσια του Θρύλου βρίσκονται πίσω με 2-0 από τις «πράσινες» και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στον τρίτο τελικό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ώστε να παραμείνουν «μέσα» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, επαναφέροντας τη σειρά στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Στους δύο πρώτους τελικούς, οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά, έχουμε την ευκαιρία μας, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, απλώς να είμαστε πιο αποφασιστικοί στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο αγώνα. Θα πιέσουμε και ο αντίπαλος θα νιώσει αυτή την πίεση».

Μαρία Τσιτσιγιάννη: «Δείξαμε και στα δύο προηγούμενα ματς, ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Οι δύο πρώτοι τελικοί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, τα περισσότερα σετ πήγαν πόντο-πόντο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να παλέψουμε, για να μειώσουμε σε 2-1. Αγωνιζόμαστε στο ΟΑΚΑ, ένα μεγάλο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα».