ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στη Volleyleague συνεχίζονται. Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (8/1) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο τη νίκη.  Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΠΕ στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=zOrmQWDn0ZM).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάρλο Παρίζι: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλός μας θα θέλει να αντιδράσει μετά από την ήττα στο προηγούμενο δικό του ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προχωρήσουμε βήμα βήμα και να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση στο παιχνίδι μας. Το κίνητρο της ομάδας είναι πολύ υψηλό και περιμένω ότι θα παλέψουμε δυνατά στον αυριανό αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Αύριο αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να μπούμε δυνατά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και είμαστε αποφασισμένες να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε το σκοπό μας».