ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τελευταία «μάχη» στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα!

Την τελική «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δίνει, την Τετάρτη (31/5), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στις 19:15, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για τον πέμπτο τελικό της Handball Premier, με στόχο το 3-2 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου και του νταμπλ. Ο Θρύλος, μετά τη νίκη (27-25) στον τέταρτο τελικό στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, αγωνίζεται και πάλι στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», όπου θέλει να κερδίσει το τελευταίο ματς της σειράς, ώστε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΟΑΚΑ, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι ο πέμπτος τελικός της σειράς, ξέρουμε τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Όπως έχω πει και στους προηγούμενους αγώνες, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Αν εξαιρέσουμε ένα ημίχρονο στον πρώτο αγώνα, η απόδοση μας σε όλα τα ματς είχε μια σταθερά. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο πέμπτο παιχνίδι, αύριο, στο ΟΑΚΑ. Είναι ο τελευταίος αγώνας, είναι ο τελικός των τελικών. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ».

Πέτρος Κανδύλας: «Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Το τελευταίο παιχνίδι μιας πολύ δύσκολης και συναρπαστικής σειρά τελικών. Θεωρώ, ότι σε αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα θα μετρήσουν οι προσωπικότητες και το ‘θέλω’ των αθλητών, παρά τα τεχνικοτακτικά χαρακτηριστικά. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω, ότι στο τέλος του παιχνιδιού θα μας βρει εμάς νικητές και να πανηγυρίζουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα».