ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τρίτη «μάχη» στο ΟΑΚΑ, για το προβάδισμα!

Στη «μάχη» του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος ρίχνεται, τη Δευτέρα (22/5), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Στις 19:15, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο τελικό, με στόχο το 2-1 στη σειρά. Μετά τη νίκη (28-24) στον δεύτερο τελικό της Handball Premier, στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο Θρύλος αγωνίζεται στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», όπου θέλει να κερδίσει το τρίτο ματς της σειράς, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Προετοιμαζόμαστε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της ΑΕΚ. Είμαστε σίγουροι, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, θα προσπαθήσει να βγάλει ένα άλλο πρόσωπο. Όμως, από τη δική μας πλευρά, περιμένω από τα παιδιά να βγάλουν το χαρακτήρα που έχουν χτίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα παλέψουμε 60 λεπτά. Η ομάδα έχει δείξει, ότι είναι ικανή να πετύχει πολλά πράγματα. Έτσι και τώρα, θα προσπαθήσουμε, με όπλο πάλι την άμυνα μας, να βάλουμε δύσκολα στην ΑΕΚ. Θέλω από τα παιδιά να βγάλουν το χαρακτήρα που έχουμε χτίσει».

Τόμας Μπάουερ: «Σίγουρα, θέλουμε να πάμε εκεί για να κερδίσουμε, ώστε να τελειώσουμε τη σειρά την Παρασκευή, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και το σενάριο που θέλουμε. Θα είναι εύκολο; Όχι, δεν θα είναι. Μπορούμε να το κάνουμε; Ναι, μπορούμε».