ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται την Σαλαμίνα στο Ρέντη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών συνεχίζονται το Σάββατο (2/10) με την αναμέτρηση κόντρα στην HC Σαλαμίνα. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»,  την ομάδα της Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, αφού έχουν προηγηθεί οι επικρατήσεις με 27-23 κόντρα στο Διομήδη Άργους και με 35-25 του Άρη Νίκαιας.  

Την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ομάδα της Σαλαμίνας αποτελούν οι: Κώστας Κοτανίδης, Αλέξανδρος Κουκουλάς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Μάρκο Μπούντιτς, Μάρκο Τερλέτσκι, Ταξιάρχης Παπαδημητρίου, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Δομπρής Θοδωρής Δεληχρήστος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Στέφανος Μιχαηλίδης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Mπάμπης Δομπρής: «Είναι ένα ματς το οποίο εμείς στην ουσία συνεχίζουμε την προετοιμασία για τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν. Κάθε ματς χρησιμεύει για να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση γιατί είμαστε καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε και κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα από την πρώτη στιγμή έχω δέσει. Αισθάνομαι άνετα με όλα τα παιδιά και είμαι χαρούμενος που βοηθάω και εγώ όσο μπορώ».