ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Άρη Νίκαιας

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Φαίακα Κέρκυρας, οι υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κυριακή (8/3) στις 15:00 την ομάδα της Νίκαιας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ το οποίο θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18/3 στο ΟΑΚΑ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό των Πειραιωτών Νέναντ Κλιάιτς.

*Στην αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Πέτρος Κανδύλας: «Προερχόμαστε από μια σειρά νικηφόρων αγώνων και θετικών εμφανίσεων. Δουλεύουμε μεθοδικά όλο αυτό διάστημα και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ορισμένα καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Κόντρα στον Άρη Νίκαιας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη, για να πάμε στις 18 του μήνα στο ΟΑΚΑ να παίξουμε με την ΑΕΚ για την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας».