ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους Έφηβους

 

Με την κατάληψη της όγδοης θέσης ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τα αγόρια της Κ17 του Ολυμπιακού, που ηττήθηκαν στον αγώνα κατάταξης από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 13-11. Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη κρατάει τις εμπειρίες που αποκόμισε από το τετραήμερο στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα ακολουθεί η περίοδος της καλοκαιρινής διακοπής, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν ανάσες ενόψει της νέας σεζόν.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με το Παλαιό Φάληρο, οι Μπουρίκας και Διρχαλίδης έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να ανατρέπει το σκορ και να φτάνει στο 4-2  λίγο πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Οι Πειραιώτες ανέβασαν απόδοση στην δεύτερη περίοδο και με ένα 3-0 σερί, πήραν και πάλι το προβάδισμα με 4-5, όμως στη συνέχεια δέχθηκαν νέα ανατροπή, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 7-5. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να ισοφαρίσει στα μέσα της τρίτης περιόδου (8-8), όμως οι -τυπικά- γηπεδούχοι είχαν και πάλι «απάντηση» και έφτασαν εκ νέου στο +3 και το 11-8, με 4’ να απομένουν για το φινάλε. Σε μια τελευταία αντεπίθεση για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 12-11, χάρη σε τρία τέρματα του Μπουρίκα, όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 13-11. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 2-3, 4-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Σάκης Πλατανίτης) Χατζηνάς, Λιαντζίρης, Διρχαλίδης, Λεμονής, Ζάρρας, Καραλής, Μπουρίκας, Μυρίλος, Παπαδόπουλος, Μπαλτζής, Βιδάλης, Τζένος, Λεμονής, Βολιανίτης, Μοναστηριώτης