ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα το βράδυ η ομάδα μας στο βόλεϊ κέρδισε για 18η συνεχόμενη φορά τον Παναθηναϊκό. Ναι καλά διαβάσατε για 18η συνεχόμενη φορά!!!

Και όμως η διοίκηση του πάλαι ποτέ  δεύτερου της Ελληνικής Πετοσφαίρισης, και όχι μόνο...(!), με ανακοίνωση που εξέδωσε, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική  ηγεσία της ομάδας τους!!!

Η διοίκηση λοιπόν του Παναθηναϊκού - που κατάφερε οριακά πέρυσι να μην υποβιβασθεί στην Α2 και πρόπερσι να σωθεί στα χαρτιά - στην ίδια ανακοίνωση, συνεχίζοντας τον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων της, έδωσε και την εξήγηση των «κατορθωμάτων» της… Η επιτυχία αυτών των 18 σερί ηττών, οφείλονται στα έσοδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Αγαπητοί κύριοι  του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού A.O., προς ενημέρωση των Ελλήνων φιλάθλων και όταν σταματήσετε τα πανηγύρια της 18ης συνεχόμενης ήττας, θα θέλαμε να μας απαντήσετε στις  παρακάτω απλές ερωτήσεις: 

1. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π έχει μια βάση 60.000 μελών και φιλάθλων κάθε χρόνο που συνεισφέρουν τη συνδρομή τους στο Σωματείο. Θέλετε να μας ενημερώσετε πόσους αντίστοιχα έχει ο Παναθηναϊκός; Οι πληροφορίες που μας λένε για λιγότερους των 1.000 ισχύουν ή είμαστε παραπληροφορημένοι;

Βέβαια υπάρχει το άλλοθι σας για τον ανταγωνισμό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που η πρόσφατη της Γ.Σ. έγινε παρουσία 40 ατόμων...

2. Οι ομάδες μικρών επαρχιακών πόλεων, που τα τελευταία χρόνια βλέπετε την πλάτη τους, π.χ. Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαικός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης κ.λ.π. έχουν πρωταθλήτριες ποδοσφαιρικές ομάδες ή απλά συνετές διοικήσεις που με γνώση του αθλήματος, καταφέρνουν και μας ανταγωνίζονται στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος βόλεϊ;  

3. Στην ταυτόχρονη προσπάθεια που κάναμε για τη διάσωση των Σωματείων μας  από τα χρέη, η αντιγραφή της δικής μας επιτυχημένης προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων μέσω sms τι αποτέλεσμα σας απέφερε; Πληροφορίες που μιλάνε για 10 φορές λιγότερους αποστολείς σε σχέση με εμάς ευσταθούν;

Και αφού τελικά δεν καταφέρατε νε πείσετε τον κόσμο να σας βοηθήσει, ούτε καν μέσω της συναυλίας που διοργανώσατε, τι ανταπόκριση είχατε από τους οργανωμένους σας συνδέσμους που υποτίθεται ότι σας εξέλεξαν; Μήπως πάλι μηδενική;

Εμείς με περηφάνια δηλώνουμε ότι οι οργανωμένοι μας Σύνδεσμοι Φιλάθλων παγκοσμίως ήταν και είναι από τους βασικότερους χρηματοδότες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο κόσμος του.

4. Μήπως κάποια στιγμή ο ύμνος σας, στον οποίο ο καλλίφωνος Γιάννης Βογιατζής, μιλάει για πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και άλλες τέτοιες ανακρίβειες, πρέπει να αντικατασταθεί με νεότερο και ειλικρινέστερο; Επί  διοικήσεως μας συγκεκριμένα έχουμε 28 τίτλους  έναντι κανενός δικού σας στα κοινά αθλήματα που διατηρούμε.  

5. Και τέλος, η αναφορά στο μεμονωμένο γεγονός του γεμάτου γηπέδου της Κυψέλης, μισής χωρητικότητας του δικού μας στο Ρέντη, δείχνει κάτι περισσότερο από το απύθμενο κόμπλεξ σας για τη δεδομένη πλειοψηφία του Ερυθρόλευκου λαού στη χώρα μας;

Επειδή  βλέπουμε μια ροπή  σας σε... γήπεδα στρούγκες, φεύγοντας αρχικά από την Γλυφάδα χωρητικότητας 2.500 ατόμων, όντας ανίκανοι να το γεμίσετε, τι θα λέγατε να επιλέξετε στο επόμενο ματς ένα κλειστό γυμναστήριο κάποιου σχολείου, στο γειτονικό τουλάχιστον Ψυχικό, χωρητικότητας 200 ατόμων, για να καταφέρετε να το γεμίσετε με τους «φίλους» του αθλήματος, «γνωστούς και άγνωστους» μεταξύ τους, κρατώντας μακριά όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο σας?

Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις σας, όπως και  όλοι οι νοήμονες φίλαθλοι σας, που έχουν κουραστεί από τις αστείες  δικαιολογίες σας,  για τις χρόνιες αγωνιστικές αποτυχίες του Παναθηναϊκού. 

ΥΓ. Σχετικά με τις δηλώσεις Καζάζη, που τις ερμηνεύετε κατά το δοκούν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε στη διάθεση σας σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, με σαφή εικόνα του περιβάλλοντος χώρου στον οποίο έγιναν. 

Και όσο για το αν πήραν κατεύθυνση οι προπονητές και οι παίκτες μετά το παιχνίδι από την διοίκηση, έχουμε να σας πούμε ένα μόνο: Η οδηγία προς τους παίχτες του Ο.Σ.Φ.Π., από την αρχή της κάθε χρονιάς, είναι ότι δεν δεχόμαστε από άντρες που φοράνε την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να χάσουν από οποιαδήποτε ομάδα και σαν δικαιολογία να έχουν την επιχείρηση τρομοκρατίας από τους αντιπάλους (ομάδας και οπαδούς). Και αυτό το αποδείξανε και φέτος στην Κυψέλη και πέρυσι στο Μίλωνα.

Προσοχή όμως! Η προσέγγιση μας αυτή αφορά μόνο τον ανδρικό αθλητισμό. Στο γυναικείο αθλητισμό τσαμπουκάδες και τραμπουκισμοί δεν χωράνε.

Επειδή όμως  η κουλτούρα σας αυτό δεν το αντιλαμβάνεται, όπως πολλάκις έχετε αποδείξει στο παρελθόν, επί των ημερών μας να ξεχάσετε όποιες  πιθανές τέτοιες σκέψεις σας….

Εμείς «τα είπαμε» σήμερα…

Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα σε όλους!