ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

«Αθλητισμός ως μέσο κοινωνικής ένταξης»

 

 Τσιρογιάννης: «Το #BeActive δίνει την ευκαιρία στα παιδιά των Ακαδημιών μας να δουν όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη, να βρεθούν μεταξύ τους και να περάσουν ωραίες στιγμές. Παράλληλα, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ‘’You ‘re Hope’’, προσπαθούμε να εντάξουμε στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας όλα αυτά τα παιδιά που έχουν χάσει τις πατρίδες τους.»

 

Greek

news

Κοινωνική ενσωμάτωση μέσω του αθλητισμού!

 

Greek

news

Οι δράσεις για το «You’re Hope!»

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Youre Hope, του οποίου ο Ολυμπιακός είναι βασικός συντονιστής, περνάει στο βασικό στάδιο υλοποίησής του που αφορά την διοργάνωση πολυαθλητικών δραστηριοτήτων για πρόσφυγες.

Greek

news

Θρύλος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα You’re Hope!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξήχθη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά το εναρκτήριο συνέδριο του προγράμματος ‘’You’re Hope’’. Οι άνθρωποι του Θρύλου διοργάνωσαν μια εξαιρετική συνάντηση στα πλαίσια των εργασιών του προγράμματος καθώς και δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα για τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.

Greek

news

Η Συνέντευξη Τύπου του "You’re Hope"

Greek

news

"You're Hope" και UNESCO μαζί για τους πρόσφυγες!

Οι συζητήσεις του προγράμματος  "You're Hope" συνεχίστηκαν με το δεύτερο μέρος, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με την προσέγγιση των ευρωπαϊκών χωρών στους πρόσφυγες καθώς και να συνάψουν μια ωφέλιμη συνεργασία με την UNESCO.

Greek

news

Εκκίνηση του "You're Hope"

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος  "You're Hope", του οποίου βασικός συντονιστής είναι ο σύλλογος του Πειραιά σε συνεργασία με την EMCA, την Ένωση Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων, τη Λέβσκι και την Άαλμποργκ, με σκοπό την συζήτηση λεπτομερειών κατά την προετοιμασία και υλοποίηση του προγράμματος.

Greek

news

Στις Βρυξέλλες ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός, πρωτοπόρος, ακολουθεί τις εξελίξεις στον Ευρωπαϊκό χώρο και αντιπροσωπεία του, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του συλλόγου Χριστίνα Τσιλιγκίρη, θα δώσει το παρών την Δευτέρα στις Βρυξέλλες, στο ετήσιο συνέδριο της ένωσης των Ευρωπαϊκών πολύαθλητικών συλλόγων (EMCA). 

Greek