ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.

news

Στον ημιτελικό των 100μ. ύπτιο ο Χρήστου!

Την πρόκριση στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής του συλλόγου μας με χρόνο 53.77, προκρίθηκε με τον 15ο καλύτερο χρόνο στο σύνολο, τερματίζοντας στην 5η θέση στη σειρά του. Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ο Απόστολος Χρήστου, εξασφάλισε την παρουσία του στη συνέχεια του αγωνίσματος. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (5:30), θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Greek

news

Iδανική πρεμιέρα στο Τόκιο και σπουδαία νίκη (10-9) επί της Ουγγαρίας!

Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση της Εθνικής ομάδας Πόλο Ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς συνοδεύτηκε από την σπουδαία νίκη με 10-9 επί της Ουγγαρίας για τον Α’ Όμιλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου, επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας η οποία έχει κερδίσει 9 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η εμφάνιση της Εθνικής ήταν εξαιρετική και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια της κορυφαίας διοργάνωσης.

Greek

news

Οι αδερφές Πλευρίτου και η Χριστίνα Τσουκαλά παρέλαβαν το συλλεκτικό pin!

Στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας η Χριστίνα Τσουκαλά και οι Μαργαρίτα, Ελευθεριά, Βάσω Πλευρίτου.  Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης παρέλαβαν τη ρέπλικα τύπου pin (καρφίτσα), του πρωταθλήματος Ευρώπης το οποίο κατέκτησαν στη Βουδαπέστη και φωτογραφήθηκαν με την κούπα.

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τέσσερα ακόμα χρόνια με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Ιωάννα Σταματοπούλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ιωάννα Σταματοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Ελένη Κανετίδου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελένη Κανετίδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Χρυσή Διαμαντοπούλου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με τη Νικόλ Ελευθεριάδου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Νικόλ Ελευθεριάδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Βάσω Πλευρίτου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Βάσω Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Βάσω Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Greek

news

Ανανέωση συνεργασίας με την Ελευθερία Πλευρίτου

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Ελευθερία Πλευρίτου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Greek