ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.

news

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Τμήματος Μελών και Φιλάθλων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, λόγω της αυξημένη ζήτησης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την «εικονική κερκίδα» της φιέστας για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, θα λειτουργήσει και το Σάββατο 8 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Η διαδικασία της έκδοσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων γίνεται και:

Greek

news

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Τμήματος Μελών και Φιλάθλων

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων θα παραμείνει κλειστό από τη Μεγάλη Παρασκευή (30/4) έως και την Τρίτη 4 Μαΐου.  Από την Τετάρτη 5 Μαΐου το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων θα λειτουργεί καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Greek

news

«Μη σταματάς να βοηθάς»

Στην εκστρατεία αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και το Στάδιου Ειρήνης και Φιλίας, συμμετείχε ο Ολυμπιακός. Αντιπροσωπεία των Ακαδημιών του συλλόγου μας παρέδωσε στη Διοίκηση του ΣΕΦ, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ένδυσης τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Ιστορική Λέσχη,  για την ενίσχυση των αστέγων και απόρων συμπολιτών μας στα πλαίσια της μόνιμης δράσης «Μη Σταματάς να Βοηθάς».

Greek

news

Ολυμπιακός και winmasters, συνεχίζουμε μαζί!

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (5/4) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η παρουσίαση της επέκτασης της χορηγίας με την winmasters, για τη φετινή σεζόν.

Greek

news

Από το olympiacossfp.gr η έκδοση Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου

Ο Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Greek

news

8-2-1981... ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ... 8-2-2021

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που σημάδεψε για πάντα τις καρδιές και τις συνειδήσεις μας.

Σαράντα χρόνια και δεν πέρασε στιγμή που βγήκατε από το μυαλό μας.

Ήσασταν, είστε και θα παραμείνετε κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Το ραντεβού μας θα είναι πάντα εκεί που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα.

Greek

news

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Τον ταλαίπωρο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, η Πολιτεία αφού πλέον δεν τον χρηματοδοτεί, δεν τον προβάλλει τηλεοπτικά, δεν ασχολείται με την ανάπτυξη του, δεν ελέγχει την κίνηση μαύρου και αφορολόγητου χρήματος, θα όφειλε τουλάχιστον να τον επιτηρεί για να διαφυλάσσει την ισονομία.

Greek

news

Ανακοίνωση Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Η Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 είναι η ημέρα κατά την οποία η αλήθεια έλαμψε και είναι συντριπτική απέναντι σε «εξυγιαντές» και συκοφάντες!

Η  απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, της κανονικής και όχι της «προσχηματικής» των καναλιών και του διαδικτύου, μας αφήνει ικανοποιημένους, παρότι δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που στήθηκε πάνω σε ανυπόστατες ενδείξεις και χωρίς αποδείξεις.

Greek

news

Επαναλειτουργία Τμήματος Μελών και Φιλάθλων

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου θα επαναλειτουργήσει το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων  στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

Η διαδικασία της ανανέωσης ή έκδοσης Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να πραγματοποιείται και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr).

Greek

news

Συνεχίζεται μέσω του olympiacossfp.gr η έκδοση Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου  

Ο Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι συνεχίζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr) η διαδικασία ανανέωσης ή έκδοσης Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου.

Greek