ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.

news

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

Greek

news

Λειτουργία γηπέδων Τέννις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε για το τμήμα Τέννις του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των ανακαινισμένων γηπέδων Τέννις στο Στάδιο, Ειρήνης και Φιλίας, ενισχύοντας την ήδη έντονη αθλητική δραστηριότητα του χώρου. Οι νέες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που λειτουργούν παράλληλα με αυτές στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας, είναι εδώ και λίγες ημέρες έτοιμες να υποδεχθούν τους αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, αλλά και τους ενήλικες που αγαπούν το άθλημα.

Greek

news

Μήνας ευρωπαϊκών συναντήσεων!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μια σειρά συναντήσεων το Νοέμβριο.

Greek

news

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Φέτος θα περάσουμε την περίοδο των εορτών λίγο διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, βάσει της παράδοσης μας.

Μένοντας σπίτι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος Big4Sports

Εκπρόσωποι 4 ευρωπαϊκών αθλητικών φορέων (EPSI, SPORSORA, ICSS, Catalan Sport Council) κ

Greek

news

Νέες προτάσεις στην ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων στις Βρυξέλλες. Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού παρευρέθηκε στην εν λόγω συγκέντρωση για μία ακόμη χρονιά δείχνοντας τον ενεργό ρόλο του συλλόγου στην υλοποίηση πολυαθλητικών και κοινωνικών δράσεων  σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Greek