ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι συναντήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την τρίτη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος Multisport Academy το προσεχές τετραήμερο 20-23 Φεβρουαρίου. Εκπρόσωποι 3 ευρωπαϊκών πολυαθλητικών σωματείων (Λάτσιο, Λέφσκι Σόφιας, Ερυθρός Αστέρας) αναμένεται να καταφθάσουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον που ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος αναπτύσσεται και μεγαλουργεί καθώς επίσης και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών οργανισμών στην Ελλάδα. Ο σύλλογος έχει ετοιμάσει πλήθος επισκέψεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και αθλητικούς αγώνες επιφυλλάσσοντας ευχάριστες εκπλήξεις για τους ξένους συνεργάτες.

*Στόχος του «Multisport Academy» είναι η εκμάθηση και ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων με σκοπό την βελτίωσή του τρόπου λειτουργίας τους, την ενίσχυση των διασυλλογικών του σχέσεων και την προώθηση της διεθνούς διάστασης του αθλητισμού.

Εκκίνηση του Disability WaterSports!

Εκτός από τις συναντήσεις στο πλαίσιο του “Multisport Academy”, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος “Disability Water Sports” υπό τον συντονισμό του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους Λάτσιο, Ερυθρό Αστέρα και Σπορ Μάνατζμεντ Βερόνα και αποσκοπεί στην κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρίες μέσα από την συμμετοχή τους σε θαλάσσια σπορ. Οι εταίροι αναμένεται να συναντηθούν στην ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας προκειμένου να συζητήσουν τις βασικές λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος και το χρονοδιάγραμμα των δράσεων. 

Όλες οι δράσεις και οι συναντήσεις που λάβουν χώρα κατά την διάρκεια του τετραημέρου είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της εταιρείας C.J.T.