ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αγίου Θωμά» αντιμετωπίζει την Τετάρτη (24/3) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Α’ Φάση της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουν την 11η διαδοχική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, πριν την έναρξη της Β’ Φάσης. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο βάρος και είναι πολύ σημαντικά και για της δυο ομάδες. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα δώσει τα πάντα και για τους βαθμούς αλλά και για το γόητρο. Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και εμείς έχουμε προετοιμαστεί γνωρίζοντας τις δυσκολίες και το ποσό σημαντικό είναι για την συνέχεια. Μεγαλύτερη πίεση έχει ο Παναθηναϊκός γιατί σε αρνητικό αποτέλεσμα απομακρύνεται πολύ από εμάς. Θέλω η ομάδα μου να είναι αποφασισμένη και το θέλω μας για την νίκη να είναι μεγάλο. Φυσικά στόχος μας είναι να πάρουμε βαθμούς ώστε να έχουμε κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας».

Ο κεντρικός των Πειραιωτών Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαστε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους αντιπάλους μας, αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου. Όλα είναι στο χέρι μας αλλά αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο.Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά γιατί το φετινό πρωτάθλημα δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση. Όλο αυτό το διάστημα  πήραμε τις νίκες που χρειαζόμασταν για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να «κλειδώσουμε» το πρωτάθλημα».