ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις για το ιστορικό πρώτο τερμπλ!

Διαβάστε τι δηλώσαν οι πρωταγωνιστές της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του ιστορικού πρώτου τρεμπλ στην Ελληνική Γυναικεία Υδατοσφαίριση!

Χάρης Παυλίδης: «Είμαι στον Ολυμπιακό περισσότερα από 30 χρόνια και ως παίκτης ως προπονητής. Όταν βρέθηκα στην ομάδα δεν φανταζόμουν πως θα έφτανε η ημέρα που θα πανηγύριζα όλους τους τίτλους της χρονιάς. Είμαι λοιπόν τυχερός που τα ζω όλα αυτά. Και για όλα όσα έχω ζήσει σε αυτή την ομάδα. Η χρονιά ξεκίνησε με απαισιοδοξία, και ολοκληρώνεται με αυτό το ιστορικό τρόπο. Στην αρχή δεν ξέραμε καν αν θα παίξουμε. Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μπόρεσε με μεγάλες θυσίες να κρατήσει τα τμήματα του ανταγωνιστικά. Όταν παίξαμε στο Final 4 στην Ουγγαρία η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά στους τελικούς για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, φάνηκε πολύ κουρασμένη. Παρόλα όμως αυτά πετύχαμε να κατακτήσουμε και αυτούς τους δυο τίτλους».

Άλκηστη Αβραμίδου: «Είναι κάτι που ονειρευόμουν να κατακτήσω σε μια χρονιά όλους τους τίτλους. Είμαι πολύ συγκινημένη. Τέσσερα τρόπαια σε μια χρονιά μεταξύ των οποίων και το Ευρωπαϊκό. Η μοναδική και ιστορική αυτή επιτυχία μας είναι αφιερωμένη στους οπαδούς μας που τους θέλαμε να είναι ειδικά σήμερα αλλά και όλη τη χρονιά δίπλα μας, στους προπονητές, τον πρόεδρο, τη οικογένεια μου που τόσο με στηρίζει, τον Ολυμπιακό μας. Επίσης σε όλη την ομάδα γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τί περάσαμε στο ξεκίνημα που όλα ήταν διαφορετικά».

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Σημειώσαμε ένα ιστορικό τρεμπλ και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Το θέλαμε πολύ, θέλαμε και τα τέσσερα κύπελλα που σηκώσαμε. Είμαστε όλα τα κορίτσια πολύ χαρούμενα. Παράλληλα είναι και πολύ μεγάλη η συναισθηματική φόρτιση».

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Ήταν μια ιδανική χρονιά. Μέσα σε όλη αυτή την ζοφερή κατάσταση με την πανδημία, ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν είχε καταφέρει. Όπως ξεκίνησε η περίοδος έμοιαζε ανέλπιστο, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Αυτά που σημείωσε ο Ολυμπιακός κρατάνε ψηλά τον ελληνικό αθλητισμό θα έλεγα. Ελπίζω και την νέα περίοδο να συνεχίσουμε έτσι, στο δρόμο των επιτυχιών».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Κατακτήσαμε τα πάντα και νοιώθω πανευτυχής. Θέλαμε το αήττητο και το πετύχαμε. Δεν έχε ξαναγίνει αυτό που καταφέραμε και αισθάνομαι περισσότερο από ευτυχισμένη. Χρειάζεται να περάσει χρόνος να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε πετύχει».

Βάσω Πλευρίτου: «Είμαι στα 23 μου χρόνια και έχω κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα μπορούσα σε μια ομάδα. Τι άλλο να πω: νιώθω πανευτυχής, νοιώθω συγκινημένη, είμαι πολύ χαρούμενη, μπράβο σε όλα τα κορίτσια, στους προπονητές μας, στη διοίκηση και μακάρι να είχαμε εδώ δίπλα τον κόσμο μας».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: « Μαγική, και ονειρική χρονιά. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες πετύχαμε να κατακτήσουμε τέσσερις τίτλους.  Αξέχαστες οι στιγμές που ζούμε, μια ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Αφιερώνω τις επιτυχίες μας στον κόσμο μας που τόσο τον στερηθήκαμε. Επίσης, στην οικογένεια μου και στους φίλους μου. Όταν άλλαξα σύλλογο και βρέθηκα στον Ολυμπιακό από το Ρέθυμνο, δεν φανταζόμουν πως θα ζήσω τέτοιες στιγμές. Έβλεπα από την τηλεόραση τα κορίτσια του Ολυμπιακού να κατακτούν τίτλους και ζήλευα. Το πιο δύσκολο ματς της περιόδου ήταν ο επαναληπτικός με τη Σαμπαντέλ, μετά δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το πρωτάθλημα Ευρώπης».