ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Oι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Οι δηλώσεις των αθλητών του Θρύλου, στο olympiacossfp.gr για την κατάκτηση του 62ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης και του 30ού τρεμπλ που ολοκληρώθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.  

Απόστολος Χρήστου: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση μου όσο και από την προσπάθεια όλης της ομάδας! Καταφέραμε άλλη μία χρονιά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αφού τόσο ατομικά όσο και συλλογικά δώσαμε το 100% για να φέρουμε το τρόπαιο στον Πειραιά».

Στέφανος Δημητριάδης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους σε μία δύσκολη χρονιά ώστε να έρθει και αυτό το πρωτάθλημα για μια ακόμη φορά στον Ολυμπιακό. Έχω πανηγυρίσει 13 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και αυτό θεωρώ πως ήταν το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η παράδοση ώστε να παραμείνει αιώνιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός».

Μάρθα Μάτσα: «Τέλος σε μια χρονιά που όμοια της δεν θυμάμαι όσο κολυμπώ. Αθλητές με πρωτοφανή κούραση στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιούργησε ο ιός και επηρέασε τη ζωή όλων μας. Νιώθω ότι όλοι οι κολυμβητές της ομοσπονδίας και φυσικά όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού δεν κολυμπήσαμε φέτος ατομικά αγωνίσματα. Δεν κολυμπήσαμε μόνο για τις επιδόσεις στα αγωνίσματα μας. Κολυμπήσαμε οτιδήποτε  απαιτήθηκε για να μείνει το άθλημα όρθιο και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας».

Όλγα Ντάλλα: «Μια δύσκολη χρονιά  λόγω συνθηκών τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Χαίρομαι πολύ που αποτελώ μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου και συνέβαλα και εγώ στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Θα ήθελα επίσης να κάνω ξεχωριστή αναφορά στην μεγάλη αθλήτρια, Αραούζου που αποχωρεί έχοντας τιμήσει τα χρώματα του συλλόγου μας προσφέροντας πολυάριθμες νίκες. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της».