ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Καρέ» νικών κόντρα στο Π. Φάληρο, έτοιμος για Eυρώπη!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 16-4 του Π. Φαλήρου εκτός έδρας και πλέον στρέφει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στην πρεμιέρα του Champions League και την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (27/10) με τη Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο για την 1η αγωνιστική. Από κει και πέρα κόντρα στην ομάδα του Π. Φαλήρου, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, ο Θρύλος δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, έφτασε δια… περιπάτου στην τελική επικράτηση. Οι νταμπλούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκαν με 5-1 στο 1ο οκτάλεπτο και έφτασαν στο 8-2 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη, συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, ολοκληρώνοντας την 3η περίοδο χωρίς να δεχτούν τέρμα και με το επιμέρους 4-0, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 12-2, για να φτάσουν στη συνέχεια στο τελικό 16-4!

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-3, 0-4, 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1,  Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 3, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς, Σύρμας, Γκίλλας 1, Μαθιόπουλος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν 1, Καλής, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης , Τσαγκάρης , Μητράκης, Κοντονής, Χέλμης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστόδουλος Κολόμβος: «Ήταν το τελευταίο τεστ πριν την Ευρώπη και απλά χρειαζόταν να είμαστε σοβαροί. Νομίζω ότι ήμασταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πλέον μπαίνουμε στον κυριότερο στόχο που έχουμε, την Ευρώπη. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Ντιναμό Τιφλίδας και θέλουμε  να ξεκινήσουμε δυναμικά και να δείξουμε ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές φέτος στο Champions League».