ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Γαλλία για την πρώτη «μάχη» με Μονπελιέ

Στη Γαλλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (30/11), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (1/12, 21:00) τη Μονπελιέ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Cup. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ταξίδεψαν χωρίς τους Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και Δημήτρη Τζιάβρα στη Γαλλία και θέλουν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (7/12) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Καζάζης: «Η ομάδα μας επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή τη φορά για το CEV Cup και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Απέναντι στη Μονπελιέ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δημήτρης Ζήσης:  «Σίγουρα αν δούμε το ρόστερ της Μονπελιέ είναι γεμάτο με πολύ καλούς παίκτες. Είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί σε όλη τη διάρκεια του ματς και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».