ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με ΠΑΟΚ

Μετά τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε Ναντέζντα και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, σε EuroCup και πρωτάθλημα αντίστοιχα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού αγωνίζεται το Σάββατο (4/12, 14:00) στην Θεσσαλονίκη για να διευρύνει το νικηφόρο της σερί. Τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «πέντε στα πέντε». Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να φτάσουν σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, με εξαίρεση την δεδομένη απουσία της Άννα Σπυριδοπούλου, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Στη φάση των «32» του EuroCup, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ενισέι Κρασνογιάρσκ, πρώτα στην Σιβηρία (15/12, 14:00) και έπειτα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (22/12, 18:30).

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικήςτης Α1 (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι του γηπεδούχου στο Youtube. (www.youtube.com/watch?v=-PSSBR9fj6Y)

Δηλώσεις:

Ιωάννα Δίελα: «Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι στον Παναθηναϊκό και την Ναντέζντα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να πανηγυρίσουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Θα αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας και να τα καταφέρουμε».