ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δεύτερη πράξη με Μονπελιέ στο Ρέντη

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά, το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει στροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές  Ελλάδας, υποδέχονται την Μονπελιέ, την  Τρίτη (7/12) στις 20:00 (Cosmotesport 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup.  Η ήττα με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στη Γαλλία, καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, αφού για να ανατρέψουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε, θα πρέπει να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 και να πάρουν και το χρυσό σετ.

Δηλώσεις:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τη Μονπελιέ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Παίζουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και έχουμε δύσκολο έργο μετά τον πρώτο αγώνα. Από κει και πέρα θα δώσουμε ότι έχουμε και θα προσπαθήσουμε τις λίγες ελπίδες που έχουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση με όλες μας τις δυνάμεις».

Χέρμανς Έγκλεσκαλνς: «Σίγουρα δεν κάναμε μια καλή εμφάνιση στη Γαλλία και δεν παίξαμε με τον τρόπο που μπορούμε στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στον επαναληπτικό και θα παλέψουμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, για αυτό θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου μας».