ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Θετικός απολογισμός για Έφηβους και Παίδες

Τα τμήματα των Εφήβων και των Παίδων της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Κολυμβητήριο του Αλίμου το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στο 2ο Alimos Challenge. Οι Παίδες αντιμετώπισαν τον ΓΣ Περιστερίου και τον Νηρέα Γέρακα, ενώ οι Έφηβοι αναμετρήθηκαν με το ΝΟ Αργυρούπολης, με στόχο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. 

Το  βράδυ του Σαββάτου (12/3) πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση των Παίδων με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, με τον Ολυμπιακό να μην συναντά ιδιαίτερη αντίσταση από τον αντίπαλό του, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι το ημίχρονο προηγούμενος 7-1. Η συνέχεια του αγώνα είχε την ίδια εξέλιξη, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν και να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση με τελικό σκορ 15-3.

Το πρωί της Κυριακής (13/3) οι Παίδες του Γιώργου Ψύχου βρέθηκαν και πάλι στην ίδια πισίνα του Αλίμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Γέρακα. Παρότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση φτάνοντας μέχρι το 5-1 στα μισά του δεύτερου οκταλέπτου, στην τρίτη περίοδο η ομάδα από τον Γέρακα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν τελικά την ήττα με 7-9.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των Παίδων, ξεκίνησε ο αγώνας των Εφήβων του Ολυμπιακού με τον ΝΟ Αργυρούπολης. Οι Πειραιώτες έπιασαν εξαιρετική απόδοση και κατάφεραν να επικρατήσουν με το ευρύ σκορ 29-1, σε ένα ματς όπου βρήκαν δίχτυα οι εννέα από τους δώδεκα παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό. Ήδη από την πρώτη περίοδο το σκορ ήταν 9-0, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 15-1. Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 29-1 και έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο για τους επικείμενους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Για τους Παίδες αγωνίστηκαν οι: Λεμονής, Διρχαλίδης, Μαυρόπουλος, Μυριλος, Μαρκαζος, Μοναστηριώτης, Βιδάλης, Γαβαλάς, Βουλαλας, Μπερδος, Τζένος, Λουκάκης, Μουδατσος, Ξηροτύρης, Μαθιόπουλος

Για τους Έφηβους αγωνίστηκαν οι: Χατζηνάς, Λιαντζίρης, Διρχαλίδης, Λεμονής, Βιδάλης, Καραλης, Τζένος, Μοναστηριώτης, Μύριλος, Μπαλτζας, Ξυροτύρης, Μακρόπουλος