ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μάχη» τίτλου στο Ρέντη με τον Παναθηναϊκό!

Την τελευταία και πιο κρίσιμη «μάχη» της αγωνιστικής σεζόν 2021-22, δίνει την Πέμπτη (12/5) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 19:00 (OSFP TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League. Στον τελικό των τελικών στο Ρέντη, με τη σειρά στο 2-2, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη επί των «πράσινων», ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος της Volley League για 9η διαδοχική χρονιά!

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Μπροστά μας έχουμε τον πέμπτο τελικό, είναι σημαντικό που παίζουμε αυτό το ματς στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Είναι καλό που παίζουμε μετά από λιγότερο από 48 ώρες και το λέω αυτό, γιατί δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τόσα πολλά. Πρέπει να μπούμε στο ματς, να τα δώσουμε όλα μπροστά στον κόσμο μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλύτερα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Πέμπτη».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτή η σειρά των τελικών θα ήταν δυνατή και αμφίρροπη. Την Πέμπτη δίνουμε την τελευταία μάχη, μέσα στην έδρα μας, για τη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι η στιγμή που η ψυχή και το πάθος θα τα κρίνουν όλα! Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει ενέργεια και δύναμη, για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό το στόχο».