ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρωτιά για τις «ερυθρόλευκες» στη Ρώμη!

Την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά κωπηλασίας W8+ Junior στη Ρώμη, στο πλαίσιο του προγράμματος WIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατέκτησε το τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες», με προπονητή τον Αναστάσιο Μαρίνο, αναδείχθηκαν πρώτες στην ιταλική πόλη, με αντιπάλους τη διοργανώτρια Λάτσιο και την Χασκ Μλάντοστ, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες από μία εξαιρετική διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά!

Οι τρεις ομάδες, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το πιο γρήγορο σκάφος στο άθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου, όπως και οι αθλήτριες της Λάτσιο και της Χασκ Μλάντοστ, απόλαυσαν τη συμμετοχή τους, σε ένα συναρπαστικό τουρνουά στο Circolo Canottieri Lazio, που «πλημμύρισε» με χαμόγελα!

Το πρόγραμμα WIN (Women In rowiNg) αποσκοπεί στην ισότητα των δύο φύλων, αυξάνοντας την συμμετοχή των Γυναικών στην κωπηλασία. Η προώθηση του προγράμματος επιτυγχάνεται μέσω της συμμετοχής νεαρών αθλητριών, ηλικιών 13-17 ετών. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Ρώμη, με τις δράσεις του προγράμματος WIN να συνεχίζονται!