ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Ευχαριστώ για όλα, 14 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό»

Την τελευταία κούρσα (50μ. πεταλούδα) της σπουδαίας καριέρας του πραγματοποίησε την Παρασκευή (22/7) ο Στέφανος Δημητριάδης, την οποία συνόδευσε με το 14ο πρωτάθλημα του με το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού! Μετά από 25 χρόνια στις πισίνες, σε ηλικία 33 ετών, ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον Θρύλο και εν συνεχεία, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο σπουδαίος Στέφανος, ο οποίος τιμήθηκε από τον σύλλογο μας για την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα, δήλωσε:

«Μόνο χαρά! Σίγουρα, είχα καλές, αλλά και κακές στιγμές στο κολύμπι, από άποψη επιδόσεων. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν σημασία πια. Σημασία έχει, ότι έφτασα ως εδώ, με πολλά χρόνια διάρκειας στο άθλημα. Μεγάλο σχολείο το κολύμπι για μένα, μεγάλη αγάπη. Σίγουρα, φεύγω αγωνιστικά, αλλά θα παραμείνω στο χώρο και ως διατροφολόγος που είμαι. Μου αρέσει, το αγαπάω, θέλω να προσφέρω, να εμπνεύσω νέα παιδιά. Μακάρι, κάποια στιγμή, σύντομα, να σπάσει το Πανελλήνιο ρεκόρ που έχω, γιατί η κολύμβηση εξελίσσεται. Το ρεκόρ κρατάει 15 χρόνια! Από τις κορυφαίες μου στιγμές, η 11η θέση στο Παγκόσμιο του Καζάν, οι τρεις τελικοί στην Ευρώπη. Ευελπιστώ στην πορεία, να είμαι πάντα εδώ κοντά, να θαυμάζω τις διοργανώσεις, να βλέπω τους αγώνες και να πανηγυρίζουμε μεγάλες επιτυχίες. Κολυμπάω από τα οκτώ μου, τώρα είμαι 33. Στον Ολυμπιακό, πανηγύρισα το 14ο πρωτάθλημα μου, είναι μεγάλη μέρα σήμερα. Έχω 20-21 Πανελλήνιες νίκες, ευχαριστώ για όλα».