ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στον Δούκα για τη νίκη!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει την Δευτέρα (26/9) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:30, εκτός έδρας, τον Δούκα, για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier. Κόντρα στον Δούκα, οι «ερυθρόλευκοι», μετά την εκτός έδρας ήττα (25-22) από την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να πανηγυρίσουν το δίποντο, στη αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Είναι μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι, ώστε να παρουσιαστούμε όπως πιστεύουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και νομίζω, με πολύ μεγάλη συγκέντρωση θα το καταφέρουμε».

Κώστας Κοτανίδης: «Την Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Δούκα. Μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά πάνω στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 101%, έτσι ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να φέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων».