ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη «μάχη» των «16», κόντρα στην Μπουργκάς στο Ρέντη!

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (30/11) στις 19:00 (COSMOTE Sport 6 HD), ο Θρύλος υποδέχεται την Μπουργκάς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πρώτο και κρίσιμο ματς της φάσης των «16» του Challenge Cup. Κόντρα στη βουλγαρική ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, με… φόντο τη ρεβάνς των «16» στη Βουλγαρία, στις 13/12.

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Δεν θα είναι εύκολο το ματς, λόγω της αξία της αντίπαλης ομάδας, για αυτό θα πρέπει να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε με μια ομάδα που το καλύτερο της όπλο είναι το σερβίς που διαθέτει».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Το παιχνίδι με την Μπουργκάς θα είναι ενδιαφέρον. Είμαστε δύο ομάδες με έμπειρους παίκτες, που θα παλέψουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Εμείς, ως Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, επίθεση, σερβίς, υποδοχή, από την αρχή μέχρι το φινάλε. Ο κόσμος μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα, θα είναι ο έβδομος παίκτης μας στο γήπεδο. Οπότε, τους χρειαζόμαστε να είναι δυνατοί, να υποστηρίξουν την ομάδα σε αυτή την ευρωπαϊκή πρόκληση! Πάμε Ολυμπιακέ».