ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τα κορίτσια δείχνουν τον δρόμο!

Ένα όμορφο αγωνιστικό πρωϊνό μοιράστηκαν οι Κορασίδες του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου, που αναμετρήθηκαν στο βοηθητικό του ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του Νίκου Καγιαμανίδη πήρε τη νίκη με σκορ 67-28, όμως αυτό που ξεχώρισε από τον αγώνα ήταν το αίσθημα ευγενούς άμιλλας που μοιράστηκαν τα κορίτσια των δύο ομάδων. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρης, οι  «ερυθρόλευκες» πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, ενώ χάρη στους 11 πόντους της Σημαιοφορίδου, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες 22-9. Πετυχαίνοντας ακόμα 22 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, με μπροστάρη την Στεργιάνου, τα κορίτσια του Ολυμπιακού «καθάρισαν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκης, κλείνοντας το ημίχρονο στο 44-15. Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα της αναμέτρησης με την επανάληψη, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το ρυθμό και να υποπέφτουν σε αρκετά λάθη. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έφτασαν τελικά στην επικράτηση, με το τρίποντο της Προβιά να υπογράφει το 67-28, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 44-15 (ημχ), 54-22, 67-28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Νίκος Καγιαμανίδης) Γαλάνη, Κούρτη Ευαγ., Βελλιανίτη, Αναγνώστου, Στεργιάνου, Κούρτη Ευδ., Προβιά, Σημαιοφορίδου, Αλέξη, Κώνστα, Κωστακοπούλου, Μπανια