ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Η δράση του My Olympic Experience στις εγκαταστάσεις Τένις!

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του τένις στην Μαρίνα Ζέας η αθλητική δράση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «My Olympic Experience». Νεαροί αθλητές και αθλήτριες όλων των Ακαδημιών του συλλόγου συμμετείχαν σε δραστηριότητες και βασικές ασκήσεις τένις υπό την καθοδήγηση των προπονητών του τμήματος τένις του Ολυμπιακού. Η δράση αυτή αποσκοπούσε στην διάδοση ενός παραδοσιακού Ολυμπιακού Αθλήματος ιδιαίτερα αγαπητού στο ευρύ κοινό καθώς επίσης έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές/τριες των άλλων τμημάτων να μάθουν ένα διαφορετικό άθλημα από το δικό τους περνώντας στιγμές χαράς και διασκέδασης στις νεοσύστατες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τένις του συλλόγου. Γονείς και παιδιά έδειχναν να απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες μένοντας εντυπωσιασμένοι με την ποιότητα των εγκαταστάσεων του συλλόγου. 

Το πρόγραμμα ‘’My Olympic Experience” ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή με την τελική συνάντηση που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι με την συμμετοχή και των υπόλοιπων συμμετεχόντων εκπροσώπων της Λέφσκι Σόφιας και της Λάτσιο. Στην συνάντηση αυτή, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ανασκόπηση των δράσεων που έλαβαν καθ’όλη την διάρκεια του προγράμματος καθώς επίσης και τον αντίκτυπο που το πρόγραμμα είχε στις τοπικές τους κοινωνίες. Επιπλέον, θα συζητήσουν τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την υποβολή της τελικής αναφοράς για την αξιολόγηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

*Κατά την διάρκεια της υλοποίησης του «My Olympic Experience», οι συμμετέχοντες σύλλογοι καλούνταν να διοργανώσουν αθλητικές δραστηριότητες στα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων, διαδίδοντας το μήνυμα και τις αξίες που αντιπροσωπεύουν οι Αγώνες αυτοί και βελτιώνοντας παράλληλα το αθλητικό πνεύμα και τις πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ των συμμετεχόντων.