ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κόντρα στο Μαρκόπουλο για την Α' φάση του Κυπέλλου

Τον ΑΟ Μαρκοπούλου εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (31/3, 18:00) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι της Α’ Φάσης του Κυπέλλου. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/4) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα που δεν κέρδισε τυχαία στο γήπεδο της τον Παναθηναϊκό με 3-1 και τη Σαντορίνη 3-0. Από την δική μου πλευρά όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στις δυνατότητες της και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας».

Η Αρέτα Κονόμη ανέφερε με τη σειρά της: «Σαν Ολυμπιακός έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να παλεύουμε για τον κάθε στόχο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, αν όχι επικίνδυνες, αφού είμαστε χωρίς παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά καλούμαστε να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για να προστατέψουμε έναν  τίτλο. Εύχομαι να παιχτεί ένα όμορφο παιχνίδι».