ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έναρξη συνεργασίας με τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο. Ο διεθνής Ουκρανός (ημ. γέννησης 5/3/1986), ύψους 2,02μ. αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ, υπέγραψε το  συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ουκρανίας με 123 γκολ σε 49 αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί σε: Ζαπορίζιε (Ουκρανία), Νέβα (Ρωσία), Μότορ (Ουκρανία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Σουργκόι (Ουγγαρία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία), Άζοτι Πουλάβι (Πολωνία), Eurofarm (Βόρεια Μακεδονία), Σέλκα Εσκισεχίρ (Τουρκία), Αλ Ραγιάν (Κατάρ). Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ισπανική Σινφίν Κατάμπρια με την οποία σημείωσε 40 γκολ σε 12 αγώνες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Βλάντισλαβ Οστρούτσκο ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι επιτυχημένη για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών μας, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί».