ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Στη Βέροια για τη νίκη!

Στην αγωνιστική δράση, επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (15/1) στις 16:30 (Volley League ESAP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας, για την 9η αγωνιστική της Volley League, με στόχο την πρώτη νίκη το 2022. Στο «Δ. Βικέλας», ο Θρύλος, με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι για πρώτη φορά στον πάγκο, θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο και να πανηγυρίσει την όγδοη νίκη του σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το «δεξί» στον νέο χρόνο. Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ρέντη και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Βέροια. 

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σίγουρα, μια εβδομάδα με πολλή δουλειά. Είμαι αισιόδοξος και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, γιατί έχουν καλή νοοτροπία να μάθουν νέα πράγματα, το μυαλό τους είναι ανοιχτό και αυτό είναι σημαντικό».

Άλεν Παγένκ: «Πρώτο ματς για την ομάδα μας στον νέο χρόνο. Πρέπει να παρουσιαστούμε προσεκτικοί στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και μια καλή εμφάνιση, ώστε να ξεκινήσουμε στο νέο έτος με μία νίκη».