ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δέκα μετάλλια στους διασυλλογικούς του Σχοινιά!

Εξαιρετικός ο απολογισμός για το τμήμα Κωπηλασίας του Ολυμπιακού στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Ερετών στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με τις δεκατέσσερις «ερυθρόλευκες» συμμετοχές να φτάνουν στην κατάκτηση δέκα μεταλλίων, εκ των οποίων τα τρία χρυσά. 

Το δίδυμο Μαριάννα Πετρίδη – Γαβριέλα Λιόλιου ήταν σε εξαιρετική μέρα, αφού εκτός από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διπλό σκιφ Γυναικών, οι δύο αθλήτριες του Ολυμπιακού κατέκτησαν την πρώτη θέση και στα μονά σκιφ Κορασίδων, με την Πετρίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη σειρά και την Λιόλιου στην τρίτη σειρά. 

Ασημένιο μετάλλιο για τις Ανδρονίκη Μανατάκη – Ματίλντα Κελεματη στο διπλό σκιφ Γυναικών, ενώ στα μονά σκιφ Παίδων Ανάπτυξηης ο Μηνάς Παναγιωτίνος και ο Βασίλης Πολίτης κατέκτησαν την δεύτερη θέση, στην πρώτη και στην τρίτη σειρά αντίστοιχα. 

Στις θέσεις των μεταλλίων βρέθηκαν και οι Βαρβάρα Χατζή – Μελία Παπαλεξίου που κατέλαβαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ Γυναικών, ενώ στην ίδια θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και το δίδυμο Μιχάλης Κομνηνάκης – Αντώνης Ζαφείρης στην κατηγορία διπλού σκιφ Ανδρών. Η Φένια Ιβοπούλου πήρε την τρίτη θέση στο ατομικό σκιφ στην κατηγορία των Κορασίδων Ανάπτυξης και η Μάγδα Δράκου κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών. 

Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσαν την διοργάνωση οι Λυδία Μέξα και Ελίνα Ρομφαία στο διπλό σκιφ Κορασίδων, εκεί όπου τερμάτισε και η Κωνσταντίνα Τσιρώνη στο μονό σκιφ της ίδιας κατηγορίας. Τέλος, στην Πέμπτη θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Ιβόπουλος και Αβραάμ Προδρομίδης στο διπλό σκιφ Παίδων και οι Κωνσταντίνος Βαγιανός και Μάριος Γιαννίσης στο διπλο σκιφ Ανδρών.