ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Έτοιμη να γράψει μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της είναι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αφού την Πέμπτη (26/5) έχει την ευκαιρία να πετύχει το quadruple, δηλαδή την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων σε μια σεζόν! Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που βρίσκονται ένα βήμα από την κατάκτηση του 9ου διαδοχικού τίτλου της Α1, αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον οποίο υποδέχονται στις 18:30 (ΕΡΤ Sports) στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό, με στόχο το 3-0. Κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία», να τελειώσουν τη σειρά των τελικών και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος, αλλά και του ιστορικού δεύτερου διαδοχικού treble, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά 2021-22.

*Ισχύει η Κάρτα Μέλους, τα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Η ομάδα είναι σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καλή φάση αυτή την περίοδο. Είμαστε έτοιμοι. Ελπίζω, την Πέμπτη να πανηγυρίσουμε τη νίκη στην έδρα μας και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, όμως οφείλουμε να αγωνιστούμε με απόλυτη σοβαρότητα, ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη χρονιά».

Ελένη Κανετίδου: «Μας έμεινε άλλο ένα βήμα, άλλη μία νίκη, για να ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, πετυχαίνοντας κάθε στόχο που θέσαμε σαν ομάδα. Έχουμε δείξει και στα δύο παιχνίδια πως είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θέλουμε να το αποδείξουμε και την Πέμπτη. Δεν χαλαρώνουμε καθόλου, θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ανεβασμένη ομάδα όπως η Γλυφάδα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο μας στο κολυμβητήριο, να πάρουμε έξτρα δύναμη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο».