ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Αθηναϊκό οι Παίδες (18-23)!

Την πρώτη τους νίκη στη Β φάση του Πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ πέτυχαν οι Παίδες του Ολυμπιακού, που επικράτησαν με 18-23 εκτός έδρας επί του Αθηναϊκού, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1) στον Βύρωνα. Οι «ερυθρόλευκοι» με…μπροστάρηδες τους Στεφανίδη και Τσολάκη, που πέτυχαν από 7 τέρματα, αξιοποίησαν το πολύ καλό τους ξεκίνημα στην αναμέτρηση και με καλή διαχείριση διαφύλαξαν το +5 του πρώτου εικοσαλέπτου, φτάνοντας έτσι σε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια να πάρουν «μαξιλαράκι» δύο τερμάτων, για το 3-5 μετά το πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια βελτίωσαν την επιθετική τους ευστοχία, πετυχαίνοντας ακόμα 11 τέρματα μέχρι την ανάπαυλα, ξεφεύγοντας έτσι με +9, για το 7-16 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός με δύο γρήγορα τέρματα έφτασε τη διαφορά σε διψήφια τιμή (8-18), με τους γηπεδούχους να «ροκανίζουν» τη διαφορά μέχρι το φινάλε, για να διαμορφωθεί το τελικό 18-23 υπέρ των «ερυθρολεύκων»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Ανδρέας Τρούπης): Ανδριώτης, Τσιαμπόκαλος 1, Καμπόλης, Αλωπούδης 6, Οικονόμου, Χρυσουλης, Τσολάκης 7, Στεφανίδης 7, Μαλάτρας, Τσελέμπης 2, Τουρλός, Ντέρος , Γραμματικός