ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μείναμε ενωμένοι, ένας ακόμα τίτλος για τον Ολυμπιακό»

Για την κατάκτηση του Super Cup, μετά τη νίκη (25-26) επί της ΑΕΚ στον τελικό στο αθλητικό κέντρο Δαϊς, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, ο Σάββας Σάββας και ο Κώστας Κοτανίδης στο olympiacossfp.gr.

Νίκος Γραμματικός: «Ηταν ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων. Σίγουρα, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Είναι ένας ακόμη τίτλος για τον Ολυμπιακό! Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Κρατάμε την καλή μας άμυνα, αλλά σίγουρα, θέλουμε ακόμη δουλειά στο ρυθμό».

Σάββας Σάββας: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε με τέσσερα γκολ, η ΑΕΚ το γύρισε, ήρθαμε στην κόντρα, στο τέλος βρεθήκαμε με ένα γκολ πίσω, όμως κρατήσαμε σαν ομάδα τον κορμό μας και μπορέσαμε στο τέλος να πάρουμε αυτό το ματς, που ήταν ένας τελικός. Όταν κερδίζεις τελικούς, είσαι απλά ευτυχισμένος, αυτό δουλεύουμε καθημερινά, για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ένας τελικός που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μείναμε ενωμένοι και στο τέλος πήραμε αυτό που μας άξιζε».

Κώστας Κοτανίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Super Cup. Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, δεν τα παρατήσαμε καθόλου, τα δώσαμε όλα, 100%, φτάσαμε να παίξουμε παράταση. Όμως, δεν λυγίσαμε και ήμασταν αυτοί που πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο μας, που ήταν εδώ, μας στήριξε για άλλη μια φορά».