ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Και τώρα... το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

Χαρούμενη για το 10ο Κύπελλο Ελλάδας της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (3-0) επί της ΑΕΚ στον τελικό του Final-4 στο Λουτράκι, δήλωσε η Τζούλια Καράρο. Η Ιταλίδα πασαδόρος χαρακτήρισε οικογένεια τον Θρύλο, ενώ έδωσε το... σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

-Ο πρώτος σου τίτλος με την ερυθρόλευκη φανέλα! Πως νιώθεις;

«Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, που κατακτήσαμε το Κύπελλο, είναι ωραίο συναίσθημα».

-Ποιο θεωρείς ότι είναι το «όπλο» της ομάδας;

«Το όπλο μας νομίζω ότι είμαστε, με όλη τη σημασία της λέξης, μια ομάδα. Είμαστε μαχήτριες και επίσης, στις δύσκολες στιγμές, δεν τα παρατάμε και προσπαθούμε για το καλύτερο πάντα».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον σύλλογο;

«Μου αρέσει αυτή η ομάδα, περνάω όμορφα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δουλεύει σε πολύ επαγγελματικά πρότυπα. Στον Ολυμπιακό, προσπαθούν να κάνουν πάντα το καλύτερο δυνατό».

-Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον πρώτο του στόχο. Και τώρα... πρωτάθλημα!

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά έχουμε άλλον έναν στόχο, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε όπως κάναμε μέχρι τώρα, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Ξέρω, ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους τίτλους στο βόλεϊ Γυναικών. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενη που φέραμε στον σύλλογο αυτό το τρόπαιο».

-Πως θα χαρακτήριζες τον Ολυμπιακό, με μία λέξη;

«Οικογένεια».