ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων

Τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν έμαθαν οι ομάδες Νέων Ανδρών, Παίδων και Μίνι Κορασίδων της Ακαδημίας Πόλο.

Αναλυτικά οι όμιλοι που προέκυψαν από τις σχετικές κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Κ.Ο.Ε.:

Η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών θα συμμετάσχει στον Γ Ομιλο Αττικής και θα αντιμετωπίσει τους:  Μίλωνα, ΑΕ Χαϊδαρίου, Παναθηναϊκό και Ιωνικό Νίκαιας. Οι αγώνες της Α΄φάσης θα διεξαχθούν από την 1 έως τις 3 Μαρτίου και στην Β' φάση (29-31 Μαρτίου), θα προκριθούν συνολικά 19 ομάδες. Οι 3 πρώτες από τους ομίλους των 5 ομάδων και οι 2 πρώτες από τους ομίλους των 4 ομάδων.

Η ομάδα πόλο Παίδων κληρώθηκε στον Γ όμιλο Αττικής ο οποίος είναι ο εξής: Ολυμπιακός, ΣΚ Ροή, ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και ΑΟ Καστέλας. Οι αγώνες θα γίνουν στις 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου και στην Β φάση τού πανελληνίου πρωταθλήματος (12-14 Απριλίου) ΔΕΝ θα προκριθούν μόνο οι τελευταίες ομάδες των 12 συνολικά ομίλων της Α’φάσης.

Τέλος η ομάδα πόλο Μίνι Κορασίδων, που είναι και η κάτοχος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017-18, θα παίξει στη Α φάση κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, τον Γ.Σ. Περιστερίου και τον Πανιώνιο (Α’ όμιλος Αττικής, 8-10 Μαρτίου). Στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες των 5 ομίλων (σύνολο 10).