ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ακαδημίας κολύμβησης!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η καλοκαιρινή γιορτή κολύμβησης της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, με τους λιλιπούτειους κολυμβητές και κολυμβήτριες να «κλέβουν» την παράσταση με τις όμορφες προσπάθειές τους, αλλά και με τα χαμόγελα τους κατά τη διάρκεια των απονομών.

Το πρωί του Σαββάτου (10/6) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέροφ» βρέθηκαν οι μικροί αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας και συναγωνίστηκαν σε διαδρομές στη μεγάλη πισίνα, ενώ στη συνέχεια παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους μετάλλια και φωτογραφήθηκαν με τη μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε. Στην απονομή των μεταλλίων συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Γούρας, ενώ το παρών έδωσε ο Πρωταθλητής Ελλάδος με την αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού Παναγιώτης Μπολάνος, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και ο αρχη-προπονητής της κολύμβησης του Ολυμπιακού κ. Νίκος Γέμελος.

Την ασφάλεια των παιδιών καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέλαβαν έμπειροι ναυαγοσώστες από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ), που βρίσκονταν διαρκώς δίπλα στις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών της ακαδημίας.