ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Προετοιμασία με Ντουναϊβάρος, συνέχεια με ΑΝΟ Γλυφάδας!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Ντουναϊβάρος που διεξάγεται στο Παπαστράτειο. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις και φιλικά με την Ουγγρική ομάδα σε καθημερινή βάση από την Κυριακή. Παράλληλα την Τετάρτη (25/10) θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αφού υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 21:00 στο Παπαστράτειο για τη 2η αγωνιστική της Α' Φάσης. Η αναμέτρηση με τη Γλυφάδα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και με αυτή η ομάδα μας θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών που της είχαν επιβληθεί.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Θρύλου, Χάρη Παυλίδη εντοπίζονται στη Νικόλ Ελευθεριάδου και την Ιωάννα Σταματοπούλου που ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν κόντρα στη Γλυφάδα.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Φουντωτού, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου , Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Πουλοπούλου.