ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτη προπόνηση για τα κορίτσια του Θρύλου!

Με πολλή διάθεση και φιλοδοξίες, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στη σεζόν 2023-24. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς στόχους, το νταμπλ στην Ελλάδα και την επιστροφή στην κορυφή του Champions League. Την Δευτέρα το απόγευμα, στις 19:15, οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στο κολυμβητήριο του Αλίμου και λίγο αργότερα, στις 20:00, έπεσαν στο νερό και πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη.

Υπενθυμίζεται, ότι οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League και περιμένουν την κλήρωση, στα τέλη του Σεπτεμβρίου (25/9).

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Ξεκινάει μια νέα σεζόν, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, από πλευράς προγράμματος, αφού είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και θα έχουμε πολλά παιχνίδια μέσα σε διάστημα τριών μηνών, αλλά και μεγάλες διακοπές. Στόχος μας είναι, να... παντρέψουμε την εμπειρία με τα νιάτα που διαθέτουμε στο ρόστερ, να ενώσουμε όλα τα καλά στοιχεία και να τα βγάλουμε στο νερό. Πάμε για τα πάντα, για όλους τους τίτλους, όπως κάθε χρόνο».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε την νέα χρονιά. Φυσικά, οι στόχοι μας είναι πάντα οι υψηλότεροι, παρότι η συγκεκριμένη η χρονιά είναι αρκετά ιδιαίτερη, λόγω των εθνικών υποχρεώσεων. Είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε στο 100%, όπως κάθε χρόνο. Εύχομαι, επίσης, καλή σεζόν με υγειά, χωρίς τραυματισμούς και πολλή όρεξη».

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Ξεκινήσαμε, σήμερα, την προετοιμασία με πολλή όρεξη και θέληση για δουλειά, για να πετύχουμε όλους τους στόχους της καινούργιας σεζόν που έρχεται».

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και είμαι ενθουσιασμένη. Οι στόχοι μας φέτος, όπως και κάθε χρόνο, παραμένουν υψηλοί, μιας και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους, εντός και εκτός συνόρων. Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν».

Χριστίνα Σιούτη: «Ξεκινήσαμε, σήμερα, την καινούργια σεζόν με την ομάδα, με νέο προπονητή. Είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες να δούμε πως θα πάει η χρονιά, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλά παιχνίδια. Μια χρονιά με πολλές διακοπές, λόγω των Εθνικών ομάδων, για αυτό χρειάζεται προσοχή. Πολλές προπονήσεις, πολλοί αγώνες, αλλά έχουμε μεγάλους στόχους και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα».

Στεφανία Σάντα: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για την αρχή της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό. Παρόλο που είμαστε με την Εθνική, είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε με την ομάδα, να υποδεχθούμε τα νέα μέλη και όταν γυρίσουμε από το Παγκόσμιο, θα ενσωματωθούμε κανονικά».