ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στον Πειραιά κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, την Τετάρτη (11/10), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται, στις 19:30, τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική της Α1. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ευρώπη και την εντός έδρας νίκη (15-8) επί της Ουίπεστ, για την 1η «στροφή» της φάσης των ομίλων του «νέου» Champions League, οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζοντας τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά, με στόχο το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα. Έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες, κόντρα στον ΠΑΟΚ (1η αγωνιστική: 23-2 στο Παπαστράτειο) και τον ΓΣ Περιστερίου (2η αγωνιστική: 2-21 εκτός έδρας).

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Επιστροφή, αύριο, στις εγχώριες διοργανώσεις με το κλασικό ντέρμπι μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων, τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά μας, έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι του Σαββάτου και το μυαλό μας είναι στο αυριανό παιχνίδι, που ο στόχος μας είναι αποκλειστικά και μόνο η νίκη! Επίσης, σημαντική η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, αύριο, στο Παπαστρατειο, ο οποίος πάντα μας δίνει την έξτρα δύναμη».

Στεφανία Σάντα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι λίγο πιο ανταγωνιστικό από τα υπόλοιπα που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Ανυπομονούμε πολύ να παίξουμε, να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό και να πάρουμε τη νίκη».