ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Όμορφο αγωνιστικό τριήμερο για τους μικρούς κολυμβητές!

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού, που συμμετείχαν στο Χειμερινό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων το τριήμερο 10-12/2 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οι αγώνες των αθλητών/ριών της ηλικιακής κατηγορίας, εκεί όπου μάλιστα σημειώθηκαν αρκετές «ερυθρόλευκες» διακρίσεις.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων, η Χριστίνα-Παρασκευή Ράλλη και η Κωνσταντίνα Χαλκίδου κατάφεραν να μπουν στις βαθμολογούμενες θέσεις, στα 50μ. Ύπτιο και 50μ. Πρόσθιο αντίστοιχα, ενώ πολύ καλές επιδόσεις πραγματοποίησαν και οι Κυριακού και Αφουξενίδη. Από τα αγόρια, ο Όθωνας Δέδες και ο Γιώργος Σαρμπάνης αγωνίστηκαν στην Α κατηγορία των Παμπαίδων, ενώ ο Κωνσταντίνος Κλείτσας έλαβε μέρος στην Β κατηγορία, κάνοντας αξιέπαινη προσπάθεια.

Στην κατηγορία των Κ12, οι μικροί κολυμβητές του Ολυμπιακού πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις σημειώνοντας και 4 πρωτιές. Ο Κωνσταντίνος Κωνιστής πήρε την πρώτη θέση στα 100μ. Ελεύθερο, ενώ τερμάτισε επίσης δεύτερος και στα 100μ. Πρόσθιο. Στην τέταρτη θέση κατέλαβε ο Αναστάσης Πολυματίδης, τόσο στα 50, όσο και στα 200μ. Ύπτιο, ενώ ο Δημήτρης Πιτσικάλης πήρε την πέμπτη θέση στα 50μ. Πρόσθιο. Από τα κορίτσια ξεχώρισε η Ελισάβετ Αντωνοπούλου, με τις πρώτες θέσεις στα 800μ. Ελεύθερο, 200 μ. Ύπτιο και στα 50μ. Πεταλούδα, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις έκανε και η Αφροδίτη Κουρτίδου, που ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα 50μ Ύπτιο παίρνοντας την τέταρτη θέση.