ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ώρα Ευρώπης, με την Ούιπεστ στο Παπαστράτειο!

Πρεμιέρα στην Ευρώπη για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (7/10) το απόγευμα, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν από την έδρα τους το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Συγκεκριμένα, στις 17:00 (LEN TV), οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη «μάχη» του «νέου» Champions League και υποδέχονται την Ούιπεστ (USVE) στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα. Μετά το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 κόντρα σε ΠΑΟΚ (1η αγωνιστική: 23-2 στο Παπαστράτειο) και ΓΣ Περιστερίου (2η αγωνιστική: 2-21 εκτός έδρας), η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη είναι έτοιμη για την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων στον Πειραιά, όπου θέλει μόνο νίκη κόντρα στις Ουγγαρέζες, για να «μπει» με το «δεξί» στη φάση των ομίλων του Champions League. Κομβική πρεμιέρα στο Παπαστράτειο, αφού η Ούιπεστ θεωρείται η βασική αντίπαλος του Ολυμπιακού για την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Champions League και προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για αυτό. Ξεκινάμε στην έδρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς και με την ώθηση που θα μας δώσει και ο κόσμος, πάμε για την νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο Final-4. Αντιμετωπίζουμε την κάτοχο του περσινού Euro Cup, μια κλασική ουγγρική ομάδα, με πολλές νεαρές διεθνείς και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της,  ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε έτοιμοι και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα».

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Το Σάββατο, ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Παίζουμε με την Ούιπεστ και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε μια νικηφόρα αρχή στην έδρα μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».